Zoek
Dranken Pauwels

✔ Vóór 12u besteld = overmorgen in huis   Leeggoedterugname   Take-away ook mogelijk!

Nederlands
Alle dranken
  Menu Close

  Geschenk - Sterke dranken

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina
  Afbeeldingen van DEAD HEAD RUM 70CL

  DEAD HEAD RUM 70CL

  Deadhead rum is gehuisvest in flessen die lijken op tsantsas, of gekrompen hoofden. Ze brengen hulde aan de Shuar, een inheemse bevolking waarvan bekend was dat ze de gekrompen hoofden (tsantsas) van hun overwonnen vijanden verzamelden, gelovend dat de ziel binnen bleef. Geen stam op aarde kent de ware betekenis van non-conformiteit beter dan de Shuar en wordt verondersteld de enige groep te zijn die nooit is veroverd. Velen geloven dat deze artefacten werden bewaard als trofeeën, genomen voor eer en spirituele vernieuwing. Hoewel deadhead's schepen geen zielen bevatten, bevatten ze wel buitengewone geesten.
  €67,95
  Afbeeldingen van DEAD HEAD RUM CHOCO 70CL

  DEAD HEAD RUM CHOCO 70CL

  Deadhead donkere chocolade rum werd geïnspireerd door oude recepten gebruikt door Maya en Azteekse keizers. Rijke, volle, rum is doordrenkt met lokaal geproduceerde, decadent donker, langzaam geroosterde Cacao. Het delicate infusieproces versterkt de natuurlijke kwaliteiten van de oude rum, waardoor de chocolade en rum in perfecte balans kunnen bestaan.
  €64,95
  Afbeeldingen van WATERLOO GIN GIFT

  WATERLOO GIN GIFT

  Deze Premium Gin wordt gekenmerkt door bloemnoten en citroen- en specerijenaroma's met subtiele accenten van anijs, venkel, komijn en lavendel. Een traktatie om rechtdoor te genieten of in de beste cocktails!
  €47,95
  Afbeeldingen van PARTY ROULETTE 12 SHOTGLAASJES

  PARTY ROULETTE 12 SHOTGLAASJES

  PARTY ROULETTE - LET THE FUN BEGIN ROULETTE DRAAITAFEL 12 SHOTGLAASJES 2 BALLETJES
  €9,95
  Afbeeldingen van PLANTATION BARBADOS XO + 2 GLAZEN

  PLANTATION BARBADOS XO + 2 GLAZEN

  Plantation Barbados XO is niet enkel een feestje. De rum is geproduceerd voor een feest. Barbados XO is een feesteditie om het 20-jarig bestaan van Maison Fernand te vieren. De beste blends werden uit de kast gehaald. De rums in de speciaal geselecteerde blend variëren tussen 12 en 20 jaar in rijping. Ze komen uit de oudste reserves van het cognachuis. Na het blenden, wordt de rum nogmaals gerijpt gedurende 12 tot 18 maanden. Het rijpingsproces vindt plaats in "Château de Bonbonnet". Hier, in de Franse Charente regio, verzacht de rum van smaak. De dubbele rijping brengt het karakter van de Barbados volledig naar het oppervlakte. Wat zich aan het oppervlakte bevindt, geurt en proeft fantastisch. Aroma's van karamel en geroosterde kokosnoot in een eikenhouten jasje zorgen voor de juiste opener. De ervaring wordt verdergezet met tonen van bruine suiker, vanille en een vleugje muskaatnoot. Balans en harmonie troef! De overgang van aroma naar palet is vloeiend met onderweg veel zoetheid. Een volle, verwarmende smaak eindigt in een zoete, karamelsmakende afdronk die lang aanhoudt. Hoogstwaarschijnlijk vang je ook tonen van pure chocolade en de ondertoon van eikenhout op. Niet voor niets is deze Barbados XO bekroond tot "Spirit of the year" in 2006. Hij is perfect voor wie rum net begint te ontdekken. De combinatie van verschillende vaten en verschillende klimatologische omstandigheden geeft de rum een heel speciaal tintje. Hij straalt Barbados uit en bijgevolg ook prachtig blauwe stranden... Deze fles met koperen inhoud is jouw ticket naar de zon!
  €68,50
  Afbeeldingen van PONG WAR BIERSPEL

  PONG WAR BIERSPEL

  BIER PONG SPELLETJE ADD SOME FIZZ INTO THIS CLASSIC GAME
  €4,45