Zoek
Dranken Pauwels

 Gratis thuislevering vanaf 100 euro  ✔ Vóór 12u besteld = overmorgen in huis   Leeggoedterugname   Take-away ook mogelijk!

Nederlands
Alle dranken
  Menu Close

  Alcoholvrij

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina
  Afbeeldingen van FUNNY BITTER 0% 70CL

  FUNNY BITTER 0% 70CL

  €6,88
  Afbeeldingen van FUNNY PISANG 0% 70CL

  FUNNY PISANG 0% 70CL

  €6,88
  Afbeeldingen van MARTINI NON ALCOHOLIC FLOREALE 75CL

  MARTINI NON ALCOHOLIC FLOREALE 75CL

  Ontdek een alcoholvrije premium Aperitivo collectie die speciaal is gemaakt voor de momenten waarop u ervoor kiest geen alcohol te drinken maar toch van een verfijnde en verfrissend cocktail wilt genieten. Martini Floreale is een verfrissend licht en floraal Aperitief met tonen van kamille.
  €11,39
  Afbeeldingen van MARTINI NON ALCOHOLIC VIBRANTE 75CL

  MARTINI NON ALCOHOLIC VIBRANTE 75CL

  Ontdek een alcoholvrije premium Aperitivo collectie die speciaal is gemaakt voor de momenten waarop u ervoor kiest geen alcohol te drinken maar toch van een verfijnde en verfrissend cocktail wilt genieten. Martini Vibrante is een fruitige en evenwichtig Aperitief met tonen van Italiaanse Bergamotsinaasappels.
  €11,39
  Afbeeldingen van Nudo 70cl

  Nudo 70cl

  ‎Deze ‎‎premium niet-alcoholische spirit is een ware smaakexplosie en garandeert een apero-moment zonder schuldgevoel! ‎Zoals je ziet in de gedurfde branding, is er veel te ontdekken in NUDO. Een ‎‎complex‎‎ pallet van verschillende soorten kruiden, schillen en bloemen zorgen ervoor dat dit kruid en citrus gebaseerde N.A. drank de moeite waard is! ‎ Deze ‎‎mixer‎‎ kan op veel manieren worden gebruikt.‎
  €20,85